- ET HAV AF MULIGHEDER...

- ET HAV AF MULIGHEDER...

Skals Idrætscenter er centralt beliggende i Skals By og er omdrejningspunktet for næsten alle de sportslige aktiviteter, der foregår i byen. Skals Idrætscenter rummer - ud over to idrætshaller med gode bade- og omklædningsfaciliteter, svømmehal, et hyggeligt cafeteria - diverse selskabs- og mødelokaler.


1. salen huser topmoderne fitnesscenter og skydecenter, plads til indoorcycling, caféområde og mindre mødelokale samt toiletter, alt sammen nybygget medio 2015

.
Uden for findes oplyste fodboldbaner af varierende størrelser og en aflukket multibane med kunststofunderlag. Stor parkeringsplads og handicapvenlige adgangsforhold (inkl. trappelift til 1. sal).

 

- SVØMMEHALLEN

Svømmehallen i Skals Idrætscenter har to bassiner, ét på 25 meter med vipper på både én- og tre meter, samt klatrevæg. Det andet bassin blev i sommeren 2016 bygget om til et lækkert nyt varmtvandsbassin på 11 x 5 meter med en konstant temperatur på 33-34 grader og boblezone i den ene ende. Bassinet anvendes en del til babysvømning, genoptræning, men kan også benyttes af almindelige badende, når ikke det er booket til anden side.

 

- SAUNA & SOLARIUM

Efter dagens anstrengelser er der mulighed for en herligt afslappende tur i saunaen eller et af Hallens solarier.

 

- SKYDEBANER

Under Hallerne findes topmoderne skydebaner med automatisk målanlæg. Otte baner står til rådighed i sammarbejde med skytteforeningen.

 

- OVERNATNING

Selvfølgelig kan Hallerne også byde på overnatningsmuligheder. Enda til den lavest tænkelig pris. Medbring selv tæpper og madrasser, så omdanner vi lokalerne til en sovesal for natten.

 

- IDRÆTSHALLERN

Den ældste hal (hal 1) har målene 26x46 meter og kan huse op til 600 personer. Her bliver der både spillet badminton, fodbold, håndbold, volleyball, basketball, futsal etc.
Skals Idrætscenter blev 2015 udvidet med en ny moderne multifunktionshal med målene xxxxx og med mulighed for opdeling på midten til to adskilte lokaler. Hallen benyttes flittigt til en bred vifte af aktiviteter lige fra bordtennis og futsal til pilates og zumba.
Begge haller har elektronisk måltavle, ur og moderne lydanlæg.

 

- CAFETERIA & SELSKABSLOKALER

Vort hyggelige cafeteria er idrætscentrets hjerte og har udsigt både til hal 1 og boldbanerne. Hvis vejret tillader det, kan maden også nydes ved bordene udenfor. Menukortet spænder bredt og byder på alt lige fra lækre sandwich, burgere og pomfritter til den traditionelle stadion-saftevand. Forpagteren af cafeteriet tilbyder mad til større eller mindre selskaber og arrangementer, som afholdes i centret, ligesom der leveres mad ud af huset.

Skals Idrætscenter råder over selskabslokaler af varierende størrelser med plads til 20 personer og op til ??. Lokalerne er lyse og indbydende med stor foyer med gode garderobe- og toiletfaciliteter. Der er gode parkeringsforhold lige uden for døren, og alle lokaler har naturligvis handicapvenlige adgangsforhold.

Lad Skals Idrætscenter danne rammen om din næste fest, andre arrangementer eller konferencer.

Kontakt cafeteriaforpagter Birgit Jakobsen på telefon 86 69 41 91 eller via hjemmesiden for et uforpligtende tilbud.

 

- SPØRG FØRST I SKALS

- næste gang et stævne, en konference eller et kursus er under forberedelse. Vi er altid parat til at give et godt tilbud - og et par gode ideer til arrangementets afvikling.

Uanset om det drejer sig om 10 eller 500 personer, betaler det sig først at spørge Skals Idrætshal & Svømmehal!

 

- SÅ TÆT PÅ LIGGER SKALS

Skals ligger op ad Viborg / Løgstør landevejen. Kun 5 km vest for hovedvej 13.

 

Afstande fra Skals

Viborg .........................10 km

Skive........................... 30 km

Aalborg .......................75 km

Randers ......................54 km

Århus ..........................80 km

Karup Lufthavn............35 km

svommehal

Skals skytteforening

Skals FF

SkalsMadReklame

aquaspinning

LRV Skals

babysvomning

Skals Fitness

SGF